Over Hotel Host

Hotel Host is een specialist in het leveren van ambitieuze studenten als nachtreceptionist in hotels

Over ons

Hotelhost is het best te omschrijven als een jong en dynamisch bedrijf, een hecht team met sterke kwaliteiten en de motivatie om te presteren. Met gepaste trots en enthousiasme verzorgen wij voornamelijk de nachturen in hotels. Onder het verzorgen van de nachturen verstaan wij de nachtreceptie/audit, de drank- en voedselvoorziening, de toezicht en bewaking.

Interessant? Laat u dan verrassen door het werk dat wij voor klanten voor u al hebben verricht. En door onze scherpe tarieven, dankzij uitzonderlijke efficiency.

Professioneel

Onze nightauditors beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om het werk op professioneel niveau te verrichten. Zo zijn onze nightauditors communicatief vaardig in tenminste een vreemde taal en beschikken ze over minimaal twee jaar relevante werkervaring. Verder zijn de auditors servicegericht en uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zult u niet gauw van onze auditors horen. Als laatste, maar niet het minste vinden wij het belangrijk om ons werk met plezier te verrichten. Immers.. alleen zo bereik je het beste werk. Onze nightauditors zijn dan ook gemotiveerd en vinden hun werk leuk. Daarnaast zijn ze BHV gecertificeerd en met minimaal een HBO/WO denk- en werkniveau.